Her finder du boligen til dit barn

Her finder du boligen til dit barn

Det kan være lidt af en uoverskuelig opgave at finde en bolig til dit barn – specielt i forbindelse med studiestart. Der er så mange unge mennesker om buddet, at det vil være en utrolig støtte, hvis du, som forælder, giver en hånd.

I skal være hurtige på aftrækkeren, men ikke for ivrige, så I ender i bolighajernes net. Du kan læse vores artikel om bolighajer her.

Inden I går i gang, er det også vigtigt, at du og dit barn tager stilling til, hvilken boligform I er på udkig efter. Er det en studiebolig, et værelse, en lejlighed eller et kollegie? Du kan læse mere om de forskellige boligformer her.

Lad jagten på en bolig gå ind

Det er vigtigt, at du og dit barn begynder at lede efter en bolig så tidligt som muligt. For at få et succesfuldt resultat er I nødt til at have mange jern i ilden på én gang, da der virkelig er rift om de tilgængelige studieboliger.

Læs også:  Hvor i studiebyen skal mit barn bo? Find den perfekte bolig

Facebook er et oplagt sted at søge efter en studiebolig, da det kan give pote. Lav et opslag om, at I søger en studiebolig med en opfordring om, at jeres venner og bekendte deler opslaget. Søg også efter relevante grupper på Facebook, så I har flere følere ude.

Gå på jagt efter boligforeninger i den by dit barn skal studere i. Her skal I ofte henvende jer til en ejendomsadministrator, der typisk er en revisor eller en advokat, for at blive skrevet op. Ulempen ved dette er, at der kan være lang ventetid, men det skader ikke at prøve.

Her får du vores bud på, hvor det er godt at kigge efter boliger. Du kender sikkert selv en masse af disse links:

Som I kan se, findes der mange muligheder for at søge efter den helt rette bolig. Det er dog vigtigt, at I væbner jer med tålmodighed – især hvis du og dit barn er på udkig efter en bolig ved studiestart. Husk, at I altid skal bruge jeres sunde fornuft, inden I takker ja til en bolig.

Læs også:  Lejebolig - alt det praktiske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *