Hvor i studiebyen skal mit barn bo? Find den perfekte bolig

Hvor i studiebyen skal mit barn bo? Find den perfekte bolig

Er dit barn kommet ind på drømmestudiet? – tillykke med det!

Så gælder det “bare” om at finde en bolig i studiebyen og gerne den perfekte bolig.

Det er absolut ikke sikkert, at I kan være kræsne, men det er da altid det værd at prøve, at finde en bolig i det område i byen, hvor din søn eller datter helst vil bo.

Er du og dit barn ude i god tid med at søge bolig, så er I måske så heldige at få flere boligmuligheder at vælge imellem, flere der har sagt ja til at I må komme og se på boligen.

De fleste unge ville måske vælge en bolig så tæt på uddannelsesstedet som muligt, så de bare kan vælte ud af sengen og slentre derhen til dagens første lektion.

Der er dog flere faktorer, du måske skal gøre dit barn opmærksom på.

Hvordan skal dagligdagen fungere?

Det vigtigste er selvfølgelig at selve boligen ser fornuftig ud og at der er den plads der skal bruges, til en rimelig husleje. Alt andet er i mange tilfælde et luksus problem, især i storbyerne hvor der virkelig er kamp om boligerne. Så kommer næsten alt andet kommer i anden række.

Læs også:  Her finder du boligen til dit barn

Det ville selvfølgelig være rart om boligen ligger tæt på studiestedet, så der undgås for meget transporttid og -udgifter – udgifter er der jo nok af, når der skal leves af SU. Måske ville det være fint med en kort cykelafstand, en mulighed for lidt motion.

Sammen med flere indkøbs muligheder lige i nærheden af boligen og ikke “bare” en Aldi, hvor det måske bare er frysepizzaerne der lokker. Det er jo sundt med lidt varieret kost.

Det ville måske også være rart at der var mulighed for fritidsaktiviteter inden for rimelig afstand af dit barns nye bolig, om det så er et fitness-center eller om det feks er i nærheden af en skov, hvis dit barn løber orienteringsløb.

Det ville selvfølgelig også være rart at der ikke var alt for langt til caféer og diverse mødesteder for de unge mennesker.

Der er jo en dagligdag der skal fungere for dit barn og HVIS muligheden er der kan I jo prøve at gøre den så bekvem som muligt. Og jo de unge mennesker klarer sig sikkert alligevel, hvis det ikke lykkes.

Læs også:  Pas på derude - undgå bolighajer

Måske en god idé at få din søn eller datter til ofre et par tanker på.

Held og lykke med boligjagten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *