Motion giver en ekstra gevinst for dit barn

Motion giver en ekstra gevinst for dit barn

Det er ærgerligt, at mange studerende ikke synes, at der er plads til motion i deres travle program. I dag er der mange studievejledere, der opfordrer unge mennesker til at prioritere motion. Fysisk aktivitet er nemlig en gevinst for den unge på mange områder. Dyrker dit barn motion?

Derfor er motion vigtigt for dit barn

Det bedste, som de unge kan gøre for sig selv, er, at sætte tid af til motion, da det er med til at mindske stress, øge hukommelsen samt styrke kreativiteten og intelligensen.

Den allerbedste form for træning er udendørsaktiviteter, da den friske luft, uanset vejret, giver hjernen et boost, så den kan holde fokus. På grund af den fornyede energi bliver koncentrationsevnen langt bedre, så det er nemmere at høre efter i timen samt tage noter.

Andre ekstra gevinster ved motion i det fri:

  • Bedre humør
  • Mere energi
  • Afstressende
  • Mindre anspændt
  • Det er gratis

Motion giver højere karakterer

Sjovt nok er det ofte de studerende, der gerne vil have høje karakterer, der ofte vælger motionen fra, fordi de ikke synes, de har tid. Undersøgelser har ellers vist, at de studerende, der dyrker motion, får højere karakterer end dem, der ikke gør.

Læs også:  Sådan spiser dit barn sundt og billigt på et stramt budget

Et hold af sygeplejestuderende var med i en undersøgelse, hvor der var indlagt motion i deres spisepause. Dette hold klarede sig karaktermæssigt langt bedre end de to foregående hold, som ikke havde trænet jævnligt.

Al motion er godt men konditionstræning i det fri giver mest

Alle mulige former for motion har en positiv effekt på hjernen. Men når det er sagt, så skiller konditionstræning i det fri sig markant ud. Du kan derfor rådgive dit barn til at fokusere på konditionstræning for at opnå de bedste resultater.

En udfordring for både dig og dit barn

En udfordring for både dig og dit barn kunne feks. være at i meldte jer til et af de store løb og så træne i hver især i jeres by op til løbet skal afholdes. Når i mødes, kan i selvfølgelig tage træningen sammen, lige for at få testet jeres styrke op mod hinanden, det kan give mere blod på tanden. Det bliver spændende at se hvem der vinder på løbsdagen.

Læs også:  Lider dit barn af eksamensangst?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *