Indret værelset/lejligheden uden at formøble hele formuen

Indret værelset/lejligheden uden at formøble hele formuen

Der er mange udgifter i forbindelse med, at din søn eller datter flytter hjemmefra for første gang. Det er de færreste unge mennesker, der har et kæmpestort budget.

Det kan derfor give god mening, at du som forældre rådgiver dit barn og kommer med idéer til en indretning, hvor de ikke formøbler hele deres formue.

Få inspiration på internettet

Der findes et hav af boligbloggere på internettet, hvor du kan finde masser af inspiration til indretning. Er du på Instagram, findes der også et væld af muligheder for at få gode idéer.

Præsentér dem for dit barn, så I sammen kan finde ud af, hvilken vej I skal gå for at få en smart og billig indretning af dit barns bolig.

Udnyt hver en kvadratmeter

Dit barn flytter sandsynligvis ind i en lejlighed eller på et værelse, hvor pladsen er minimal. Det gælder derfor om, at dit barns nye sted bliver indrettet så funktionelt som muligt. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis hver ting bliver udvalgt med omtanke.

Læs også:  Hvad har et ungt menneske der flytter hjemmefra brug for?

En lille bolig kræver masser af opbevaringsplads for ikke at fremstå kaotisk. Tænk derfor hele tiden over, hvor pladsen kan udnyttes til opbevaring. Under sengen er eksempelvis et godt sted. Her kan der benyttes bedrollers eller sengeskuffer til formålet.
Taburetter er ligeledes pladsbesparende, da de nemt kan skubbes ind under bordet, når de ikke bruges. Et sofabord med plads til opbevaring er også en god løsning at have i baghovedet.

Skal rummet opdeles for at lave et skel mellem sovezonen og stuezonen, så brug en rumdeler. Den har masser af opbevaringsplads. Lav en plan sammen med dit barn, så pladsen udnyttes på bedste vis.

Genbrugsmøbler er vejen frem

Når først der er et overblik over, hvad der skal bruges af møbler og andet i lejligheden, er det med at finde den kreative side frem.

I kan eksempelvis skabe en lækker og personlig indretningsstil ved hjælp af genbrugsmøbler i kombination med nye møbler. Tidens trend er netop i dag, at sammensmelte gamle og nye møbler samt DIY-projekter, hvorfor det er den perfekte mulighed for at spare på budgettet.

Læs også:  Hvordan udnyttes få kvadratmeter på bedst mulig vis?

Start med at finde ud af, hvad familie og venner har stående på loftet, som de bare gerne vil af med. Der findes også sider som Den Blå Avis og Facebook Marketplace, hvor folk giver deres ting væk gratis.

Det kan ligeledes være en hyggelig familieaktivitet at tage på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, så du kan bruge tid med dit barn, inden han/hun flyver fra reden.
De unge er heldige at tidens trend er en god del genbrugsmøbler og DIY projekter – det giver hurtigt en fed og personlig stil på indretningen uden at det skal koste en formue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *